Gesteund door

logo passie
bunnybin
stichtingkonijnenbelangen2
konijnennl2

 

In memoriam

We doen ons uiterste best om alle diertjes die we opvangen een beter leven, een nieuwe toekomst bij een lief baasje te geven. Gelukkig lukt dat meestal. Soms lukt het niet. Soms worden ze ziek, of heeft het leed dat ze geleden hebben te veel schade aangericht. Soms glippen ze ons zo maar door de vingers. Soms sterven ze plotseling, soms na een periode van samen vechten voor hun leven. Soms moeten we zelf de keuze maken om ze te laten gaan. Soms is ze uit hun lijden verlossen het enige dat we nog voor ze kunnen betekenen.

Elk dier is belangrijk voor ons. Geen van allen zal ooit door ons vergeten worden. Deze dieren zijn degenen die het moeilijk maken, want het doet pijn om een dier te verliezen. Het zijn nooit 'maar' konijnen, het zijn levende wezens die volledig van ons afhankelijk zijn, die ons vertrouwen en waar wij verantwoordelijk voor zijn. En ondanks het verdriet zijn we blij iets voor deze diertjes betekend te hebben.

Omdat we het belangrijk vinden dat deze prachtige dieren nooit vergeten worden, hebben we hier een plekje voor ze gemaakt.