Gesteund door

logo passie
bunnybin
stichtingkonijnenbelangen2
konijnennl2

 

Ziekenboeg

Helaas, komt er af een toe een konijntje in de opvang die niet helemaal fit of echt ziek is. Deze konijntjes hebben wat extra zorg nodig en zijn eerst nog niet herplaatsbaar. Hier staan de konijntjes die op dit moment nog niet herplaatsbaar zijn. De konijnen op deze pagina kunnen niet gereserveerd worden, omdat wij nog niet weten hoe hun herstel zal verlopen. 

dddddIMG 7046 BorderMakerkaylee 1Naam: Kaylee
Herplaatsbaar vanaf: Onbekend
Maat: Klein
Leeftijd: 2 jaar
Minimale ren: 3 vierkante meter
Kleur: Bruinbont
Gecastreerd: Ja
Ingeënt RHD-1: Ja
Ingeënt Myxomatose: Ja
Ingeënt RHD-2: Ja 
In de opvang sinds: Juni 2019
Omschrijving: Kaylee heeft zo'n prachtige kleur dat chocoladebont, mensen blijven dan vaak ook even bij haar stil staan. Ze heeft verder ook een vrolijk en nieuwsgierig karakter dus er zal toch vast wel een leuke vent snel komen daten? Kaylee heeft op dit moment een wondje op haar oor wat nog niet goed over gaat, daarom mag ze nog niet naar een nieuw huisje. 


jet 1jayda 1oscar 1Naam: Oscar
Herplaatsbaar vanaf: Onbekend
Maat: Klein
Leeftijd: +/- 7 maanden
Minimale ren: 3 vierkante meter
Kleur: Madagascar
Gecastreerd: Ja
Ingeënt RHD-1: Ja
Ingeënt Myxomatose: Ja
Ingeënt RHD-2: Ja 
In de opvang sinds: Januari 2019
Beschrijving: Oscar kwam hier met een groep konijnen die niet de juiste zorg kregen. Zijn tanden groeiden helaas verkeerd en daarom moest hij naar de witjas om deze te laten trekken. Gelukkig kunnen ze prima zonder tanden eten en zal hij zich prima redden. Heel af en toe komen de tandjes terug en moeten ze nogmaals getrokken worden, mocht dit het geval zijn na adoptie, dan mogen ze op onze kosten bij Farmarts in Staphorst getrokken worden. Oscar is een lief vrolijk aanhankelijk mannetje. Wie heeft een plekje voor hem?